ELEKTROLYT

 
Elektrolyt har hermed fornøjelsen af at indbyde til gratis premiere på


FAMILIEALBUM #2: JOHN VENDER HJEM

Lørdag 28. januar klokken 20 i Galleri Tom Christoffersen, Skindergade 5, Kbh. K.

Per Götz og Jens Blendstrup opførte første del af deres vanvittige lysbillede-fortælling "Familiealbum" under blandt andet poesi-marathonet "Tynde mænd i kanoner" i Kanonhallen i november 2004.

Nu er den dysfunktionelle duo tilbage i storform og præsenterer anden del. Gik du glip af første del, eller foretrækker du din krønike fri for pis og sentimental tilsætning, så er det bare af sted til Skindergade på lørdag. Vi ses!
 

Kort introduktion:


Det var på en rejse over til sin barndoms land, at John opdagede, at hans hoved var blevet for stort til at komme ind i Worms Kolonial. Han sad fast i linie 6 til Åkrogen, og kunne hverken komme frem og tilbage. Per Götz og Jens Blendstrup præsenterer - Familiealbum # 2: John vender hjem.

En dejlig tragedie om, hvor svært det er at komme hjem, når man er blevet stor og almindelig spastisk af livet. Men også en historie om hvordan 70erne så ud dengang, hvor sommerhuse faldt som fluer og hvide mursten var in ad helvede til. Der vil blive budt på dejlige farvestrålende fotos og herlig dansabel musik, garneret med ubehagelige tekster skrevet af Blendstrup til lejligheden. Kom og se om John kommer hjem eller kollapser i en hybenbusk på vejen? Kom og oplev skæbner som Lis og Heino, det negative ægtepar, og Kim som er Johns storebror. Kom og se dem sidde der i en sofa midt i tiden uden at tænke en skid over at; det en dag alt sammen er borte. Se eller gense Mini-magasinet, Galefotografen, Haldrups Kolonial og Park Biografen, hvor Vatøre herskede på 5 række, hvor han sad og onanerede til skolebio.

John vender hjem første gang den 28. januar klokken 20 i Galleri Tom Christoffersen, Skindergade 5, Kbh. Og endda med gratis entre. Hvad siger i? Hedder du Bønne eller hvad? Husker du virkelig ikke Hash Morten? Havde du ikke en undulat din onkel malede blomstret med en speedmarker? For fanden vi kommer jo alle sammen fra et hjem med et brunt lokum. Lad os sammen daske rundt med løvebælter fra Mallorca en times tid. Lad os sammen kravle op i mindernes hoppeborg og hoppe lidt og fnise.

(De 2 lysbilledfolk vil til lejligheden som sædvanligt være ubehagelige at se på.)Links:
Galleri : Tom Christoffersen
ELEKTROLYT---------------------------------------------------------------------
Copy and paste the ENTIRE web address in your browser and hit "Enter" to be removed from the Elektrolyt Newsletter.

http://www.elektrolyt.dk/cgi-all/mailmachine.cgi?per@rumskib12.com
(You will get a confirmation if you have done this correctly.)
---------------------------------------------------------------------