ELEKTROLYT

 

FRODEGRUPPEN 40 LIVE OG NY PLADE PÅ VEJ

Frodegruppen40 spiller live i forbindelse med "Dan Turell mindekoncert" på Den sorte Diamant, lørdag d. 18. marts. Frodegruppen40 har kun optrådt live en gang tidligere og det var i en meget tidlig inkarnation, så på en måde er dette Frodens debut som live band. Gruppen består i dagens anledning af Jens Blendstrup (oplæsning), Per Götz (guitar, computer, synth), Claus Schrøder (bas), Kasper Schultz (perkussion), Anna Pepke (synth), Anders Koch (pedal steel guitar) og ikke mindst Niels Henrik Svarre Nielsen (perkussion)

Den dårlige nyhed: Der er udsolgt og det har det været i lang tid - så det er umuligt at få billet.

Den gode nyhed: Er, at det synes vi sgu´ er for dårligt, så for at gør det godt igen, har vi har fået overtalt et par drenge med forstand på lyd og levende billeder til at videoe´ Frodegruppens del af showet. Vi klipper optagelserne sammen og lægger dem ud på nettet, så alle interesserede får en mulighed for at se showet. De højt agtede filmfolk er Jesper Bernt, David Innes Maver og Niels Plenge.

Linket kommer i en senere nyhedsmail eller kan findes via Elektrolyts hjemmeside.

Link: http://www.kb.dk/kultur/diamant/arrangementer/index.htm

Ellers er der godt nyt for tilhængere af grænsesøgende litteratur med udsvævende musikledsagelse. Frodegruppen 40 har nemlig brugt de lange vinteraftener på at lægge syrehovedet i blød og er i øjeblikket ved at færdiggøre efterfølgeren til debut-albummet "Piksvingeri & negerlege" , der i 2001 udkom på Diskotek Øverste Kirurgiske. Den nye plade udkommer på Elektrolyt og vi vender selvfølgelig tilbage når pladen udkommer.
ELEKTROLYT---------------------------------------------------------------------
Copy and paste the ENTIRE web address in your browser and hit "Enter" to be removed from the Elektrolyt Newsletter.

http://www.elektrolyt.dk/cgi-all/mailmachine.cgi?perc@parknet.dk
(You will get a confirmation if you have done this correctly.)
---------------------------------------------------------------------