ELEKTROLYT

 

Frodegruppen40 - Oh Else

NY STROHM-VIDEO OG FRODEGRUPPEN40 LIVE IGEN!

Så er der fire gode forårsnyheder fra Elektrolyt. Dels er der en ny Strohm-video. Det er nummeret "Tys tys" som Boris Gram har lavet animationer til og som efterfølgende er klippet af Jesper Bernt.
Se videoen >her<

Og dels er der, sidst men ikke mindst, en tre-retters marathon-menu for de modige elskere af vanviddet, det intelligente grin og Frodegruppen 40.

1. Som lovet i sidste nyhedsbrev optog vi Frodegruppen 40's optræden ved Dan Turell minde-arrangementet på Den Sorte Diamant. En enig anmelderskarre fremhævede dagen efter Frodes optræden som et af aftenens absolutte højdepunkter. Døm selv >her<.

2. Hovedretten kan indtages allerede nu på torsdag d. 4. maj, hvor Frodegruppen 40 spiller settet fra Den Sorte Diamant på Lab, Vesterbrogade 107b i forbindelse med Øverste Kirurgiske faste månedlige digtoplæsninger. Mere info: http://www.poesi.dk.

3. Og som en ekstra godte fra Frodegruppen 40 er deres legendariske "Oh Else"-video nu igen tilgængelig på nettet. I sandhed en fuldfed dessert! Se eller gense den >her<.
ELEKTROLYT---------------------------------------------------------------------
Copy and paste the ENTIRE web address in your browser and hit "Enter" to be removed from the Elektrolyt Newsletter.

http://www.elektrolyt.dk/cgi-all/mailmachine.cgi?perc@parknet.dk
(You will get a confirmation if you have done this correctly.)
---------------------------------------------------------------------