ELEKTROLYT

 

GÖTZ & BLENDSTRUP GÅR TIL DET KONGELIGE

Sæsonen 2006/07 er Det Kgl. Teaters sidste i Turbinehallerne. Under overskriften "Stærkstrømsteater" bydes der på en sand hit-parade udi de skjønne kunster og beslægtede afsporinger. Dette inkluderer naturligvis også Jens B og Per G´s ubehagsshow: Familiealbum #2 - John vender hjem. Oplev, eller genoplev, denne nyklassiker
Fredag d. 4. august, start kl. 22.oo. Dørene åbnes kl. 19.oo.
Turbinehallerne, Turbobar, Adelgade 10
Gratis entré

Kort introduktion:

Det var på en rejse over til sin barndoms land, at John opdagede, at hans hoved var blevet for stort til at komme ind i Worms Kolonial. Han sad fast i linie 6 til Åkrogen, og kunne hverken komme frem eller tilbage.

En dejlig tragedie om, hvor svært det er at komme hjem, når man er blevet stor og almindelig spastisk af livet. Men også en historie om hvordan 70erne så ud dengang, hvor sommerhuse faldt som fluer og hvide mursten var in ad helvede til. Der vil blive budt på dejlige farvestrålende fotos og herlig dansabel musik, garneret med ubehagelige tekster skrevet af Blendstrup til lejligheden. Kom og se om John kommer hjem eller kollapser i en hybenbusk på vejen. Kom og oplev skæbner som Lis og Heino, det negative ægtepar, og Kim som er Johns storebror. Kom og se dem sidde der i en sofa midt i tiden uden at tænke en skid over at det en dag alt sammen er borte. Se eller gense Mini-magasinet, Galefotografen, Haldrups Kolonial og Park Biografen, hvor Vatøre herskede på 5 række, hvor han sad og onanerede til skolebio.

John vender hjem til Tubinehallerne på fredag d. 4.august. Og endda med gratis entre. Hvad siger I? Hedder du Bønne eller hvad? Husker du virkelig ikke Hash Morten? Havde du ikke en undulat din onkel malede blomstret med en speedmarker? For fanden vi kommer jo alle sammen fra et hjem med brunt lokum og kakkelbord. Lad os sammen daske rundt med løvebælter fra Mallorca en times tid. Lad os sammen kravle op i mindernes hoppeborg og hoppe lidt, og fnise.

(De 2 lysbilledfolk vil til lejligheden som sædvanligt være ubehagelige at se på.)

LINK:
http://www.old.kglteater.dk/Turbinehallerne/default.html


.
ELEKTROLYT