ELEKTROLYT

 

FRODEGRUPPEN40DR2

Tirsdag aften d. 3. oktober vil der være lejlighed til at opleve Frodegruppen 40 i Temaaftenen på DR2. Anledningen er 10-året for Dan Turèlls alt for tidlige exit. Frode har været naturstridig tavs omkring indholdet af deres bidrag til denne særlige aften, men pålidelige kilder taler om foruroligende mængder af maskuline hudarealer i klassen 40+. Og ikke nok med det! De bevæger sig! For at justere udtrykket i retning af det acceptable har man så tilsat lidt badenymfe af yngre dato.

Med andre ord Frode som vi kender ham. Værst, vanvittig og uden for nogen form for rettidig rækkevidde.

Tematirsdagen går i æteren klokken 20.30 og Frode forventes at entre scenen klokken cirka 20.50. Når du ikke hjem fra stamværtshuset i tide eller skal du lige have det hele én gang til, så genudsendes det hele i vanlig DR-stil d. 7. oktober.

LINK:
http://www.dr.dk/DR2/Temaaften/Kommende/tirsdag/2006/10/21114420.htm

FAMILIEALBUM #2 TIL KULTURNAT I ÅRHUS

Fredag d. 13. oktober kl. 20 vender litteraturens svar på Rasmus Klump - Jens Blendstrup og syrehovedet Per Götz tilbage til Århus for at opføre anden del af familietragedie: Familiealbum #2 - John vender hjem.

John vender tilbage med ubehagelige, men sande, facts om dengang hvide mursten var in ad helvede til. Oplev, eller genoplev, ubehagsshowet på Århus Kunstakademi, Vestergade 29 sammen med en forfriskende opstrammer.


LINK:
http://www.kulturnataarhus.dk/default.asp?Id=43&AjrDcmntId=530

ELEKTROLYT