ELEKTROLYT

 

Jens Blendstrup & Per Götz vender tilbage med Familiealbum #2

Frodegruppen40 i ”den 11. time” klokken 23.00 pÅ DR2

Tirsdag den 17. april gæster Frodes forrykte grøntsags-cirkus Mikael Bertelsen i Den 11. Time på DR2 klokken 23.00. Lad være med at undre dig over, hvorfor DR smider penge efter Frode i disse nedskæringstider og fyr i stedet op for flimmeren og nyd de muntre toner fra ”John danser grøntsag”. Eller endnu bedre: Ignorer din høfeber og dans med derhjemme.

Som Bertel Haarder så rigtigt siger: ”John danser grøntsag” er det smukkeste botanisk baserede hjemstavnskvad vi har set siden Kaj Munks Blå Anemone!”

Eller værst og bladlusebefængt, som Frode selv siger det:

Ærede med-froder og folk med trang til dans med udenoms-kropslige organer. Det ville glæde frodegruppen uendeligt hvis du tænder for Bertelsens den 11 time – nu på tirsdag den 17. april, og er grøntsag med os andre. Er du artiskok? Eller er du måske en slags lupin? Eller er du i virkeligheden frem for alt – KARSE. Så kom og dans med os for Danmarks mange sofa-siddende afgrøder. Du skal se de gror af glæde. Og vi andre ja vi dansker jo for åben skærm. Landsdækkende TOMATER, APPELSINER – søde Kirsebær! Gamle citrona-lisser kom! Grovkernede saftige galia melona! Kom! Kom!

MED bugtende aks

Frode (fiskekvote samt løg)


ELEKTROLYT